Rejseguides

5 af de vildeste hoteller i New York

New York er byen som aldrig sover og den er i sig selv en vild oplevelse, men hvis du gerne vil gøre de oplevelse endnu vildere, så kan du prøve en af nedenstående hoteller. Vi har samlet nogle af New Yorks vildeste hoteller. Hotellerne i forskellige prisniveauer og ligger placeret på forskellige steder rundt i New York. Generelt er hoteller i New York nogle af de dyreste i verden, så mange af disse hoteller ligger også på et relativt højt prisniveau. Selvom du ikke skal til New York, så har disse hoteller muligvis sjove at tage en kig på alligevel.

YOTEL New York

Yotel New York

YOTEL er et sjovt, funky og meget innovativt hotel som er inspireret af den Japanske kultur. Hotellet er særdeles minimalistisk og gør brug af særdeles futuristisk teknologi. I forhold til den oplevelse som du får på dette hotel, så er prisen heller ikke speciel høj. Dermed ikke sagt at det er billigt, men når man kigger på hvordan priserne normalt fordeler sig i New York. Hotellet gør desuden brug af teknologi, som gør det muligt for gæsten af checke ind selv og der er derfor ikke behov for hjælp fra en receptionist eller andet. YOTEL er belligende tæt på Time Square og der er derfor ikke lang vej til diverse oplevelser.

Se hotellet her 1

Night hotel

night-hotel-new-york

Er du til mørke og måske til den lidt mere dramatiske tone? Night Hotel i New York er det meget mørkt og stemningsfuldt hotel. Det har et minimalistisk og glamourøst strejf. Det meget gotiske tema gøre hotellet meget specielt. Hoteller ligger centralt på Manhattan og du kan derfor let finde frem til byens oplevelser fra hotellet. Hvis du er klar til at opleve en wow-effekt, så er det her hotel måske noget for dig.

Se hotellet her 1

CitizenM Hotel – Time Square

citizenm-new-york

Dette yderst populære hollandske hotel i New York, som har sin egen form for charme. Hotellet har sin egen form for luksus og er meget liberalt indrettet. Hotellet er placeret lige ved Time Sqaure og er derfor i gå afstand til mange af byens attraktioner. Værelserne er indrettet moderne med en central hub, hvor du kan styre diverse ting rundt på værelset. Du finder derudover nogle fantastiske rooftop bars rundt på hotellet, hvor du kan nyde din helt egen cocktail.

Se hotellet her 1

The Standard High Line

the-standard-high-line-hotel-new-york

Du skal have den lidt større pengepung op, hvis du skal bo på The Standard High Line. Hotellet er dog i seng selv en stor oplevelse. Hotellet er særdeles stilet og trendy. Dette glamourøse og ultra minimalistisk hotel har nogle spektakulære udsigter udover New York og Manhattan. På hotellet finder du derudover rooftop terrase med boblebad, en tysk beer-garden og mulighed for at leje cykler. Ta’ et kig på dette hotel hvis du vil imponeres. Hotellet ligger desuden i en af New York mest morderne områder.

Se hotellet her 1

Carlton Arms

carlton-arms-new-york-1

Har du brug for en billige, men forsat speciel oplevelse i New York, så skal du overveje at prøve at overnatte på Carlton Arms. Her finder du et sejt og unikt hotel med en meget liberal tilgang til hvorledes man må indrette et hotel. Hotellet er meget afslappet og det tager ikke sig selv alt for særlig seriøst. En af de tidligere kendte gæster på hotellet er Banksy, som har været forbi og malet på hotellet.

Se hotellet her 1

Hvis du vil have en unik oplevelse i et hotel i New York, så prøv en af en af ovenstående hoteller.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i