Pakkerejser

Luksus i Abu Dhabi: 8 dage til magiske Abu Dhabi på 5-stjernet hotel for blot 3563 kr. inkl. fly

Rejs til ørkenstaten Abu Dhabi, hvor du er sikret godt vejr. Her kan du både slappe af ved poolen, tage på shopping, besøge ørkenen med 4-hjulstrækker eller prøve nogle af de andre forskellige aktiviteter som du finder i Abu Dhabi.

Hotellet:
Booking.com kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 5-stjernet hotel ‘Corniche Hotel Abu Dhabi’ for blot 487 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Her kan du udnytte alt hvad et 5-stjernet hotel indbefatter. Hotellet ligger desuden i gåafstand til stranden. Vi anbefaler at du følgende linket til Trivago for at få mere information omkring hotellet.
Booking.com
Booking.com
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre hoteller som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Booking.com
Fly:
På Momondo er det muligt at flyve til Abu Dhabi for kun 1615 kr. med Pegasus Airlines. Afgang er den 16. november og hjemkomst den 24. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 1615 kr.
Hotel 1948 kr.
I alt (Per person) 3563 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 16. november til 24. november
Flyselskab: Pegasus Airlines
Hotel: Corniche Hotel Abu Dhabi

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i