Uncategorized

Bali: 2 uger til Bali på 4-stjernet hotel for blot 4832 kr. inkl. hotel og fly

Du har nu mulighed for at opleve den fantastiske ø Bali. Her kan du på din rejse opleve en masse spændende kultur, overnatte og slappe af på dejlige hoteller og opleve den befolkning som vil modtage dig med åbne arme. Vi har desuden udarbejdet en rejseguide til Bali, som du kan finde en henvisning til i denne artikel.

Hotellet:
På Momondo kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘Fontana Hotel Bali’ for blot 145 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i Legian. På hotellet finder du en dejlig pool og gratis WIFI. Derudover finder du også en lækker restaurant på hotellet.

Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Momondo)
Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Bali til små priser, som muligvis kunne være interessante for dig. Vi anbefaler generelt at man rejser rundt på øen og bor forskellige steder og vi har derfor samlet forskellige hoteller rundt på øen. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Bali for kun 3892 kr. med Swiss og Sinapore Airlines. Afgang er den 23. september og hjemkomst den 7. oktober. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser både fra København, Hamburg og Billund. Vi gør opmærksom på at der er temmelig lang ventetid på rejsen hjem.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 3892 kr.
Hotel 940 kr.
I alt (Per person) 4832 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 23. september til 7. oktober
Flyselskab: Swiss og Singapore Airlines
Hotel: Fontana Hotel Bali

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i