Pakkerejser

Barcelona: Forlænget weekend til Barcelona på 3-stjernet hotel for blot 1307 kr. inkl. fly

Oplev Cataloniens charmerende hovedstad Barcelona. Her finder du både stand, kulturliv, lækker mad og fodbold på det højeste plan.

Hotellet:
På Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel “Exe Mitre” for 636 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i Barcelonas San Gervasi-kvarter som er kendt for at være et at de mere velhavnede kvarterer i Barcelona. Dit værelse indeholder eget badeværelse og hotellet har desuden døgnåben reception. Den nærmeste metrostation ligger blot 200 meter væk.
hotel_barcelona
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller i Barcelona, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Girona, som ligger tæt på Barcelona, for kun 352 kr. med Ryanair. Afgang er den 8. oktober og hjemkomst den 11. oktober(Passer datoerne ikke? Se her).
Fly_Barcelona
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 352 kr.
Hotel 955 kr.
I alt (Per person) 1307 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 20. august til 23. august(Passer datoerne ikke? Se her)
Flyselskab: Ryanair
Hotel: Exe Mitre

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i