Pakkerejser

Budapest: Forlænget weekend i skønne Budapest for blot 745 kr. inkl. hotel og fly

Kom på besøg i Ungarns hovedstad der inden for de sidste par år er blevet en af de mest attraktive storbyer i Europa. Her kan du bl.a. besøge Borghøjen, som står på UNESCOs liste over verdens kulturarv, eller en af de legendariske kurbade som Budapest er så kendt for.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på `Classic Budapest´  for blot 218 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger en smule uden for centrum af Budapest og har de nødvendige fornødenheder til et storbyferie. På hotellet finder du derudover restaurant og bar.
Hotel_buda
se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet to andre hoteller som man også kan benytte sig af til ens rejse. Vi har fundet et hotel i mellemklassen og luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Mellemklasse – Samlet pris: 840 kr
se hotellet her

Luksus – Samlet pris: 1024 kr.
se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Budapest for blot 418 kr. med Ryanair. Afgang er den 28. maj og hjemkomst den 31. maj. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
fly_buda
Se flytilbud her - ver 2
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 418 kr.
Hotel 327 kr.
I alt (Per person) 745 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 28. maj til 31. maj
Flyselskab: RyanAir
Hotel: Classic Budapest

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i