Pakkerejser

Dansk Vestindien: En uge til Sankt Croix på 3-stjernet hotel for blot 4752 kr. inkl. fly

Du kan nu opleve den tidligere danske koloni, som er et unikt ferieparadis med dejlige sandstrande, flot natur og gode dykker- og snorkelmuligheder. Derudover kan du opleve den gamle danske kultur som har præget området.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Hotel on the Cay’ for 541 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet er placeret i byen Christiansted og man skal benytte sig af både for at komme ud til hotellet. På de lyse værelser finder du egen balkon, kabel-tv, Wifi og tekøkken. Der findes derudover privat stand på hotellet og diverse vandsportsaktiviteter.
hotel_sankt_croix
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Sankt Croix, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Sankt Croix for kun 2640 kr. med Norwegian. Afgang er den 2. december og hjemkomst den 9. december. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
fly_sankt_croix
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 2640 kr.
Hotel 2112 kr.
I alt (Per person) 4752 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 9. december til 16. december
Flyselskab: Norwegian
Hotel: Hotel on the Cay

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i