Pakkerejser

Dansk Vestindien: En uge til Sankt Croix på 3-stjernet hotel for blot 4711 kr. inkl. fly

Du kan nu opleve den tidligere danske koloni, som er et unikt ferieparadis med dejlige sandstrande, flot natur og gode dykker- og snorkelmuligheder. Derudover kan du opleve den gamle danske kultur som har præget området.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Hotel on the Cay’ for 534 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet er placeret i byen Christiansted og man skal benytte sig af båd for at komme ud til hotellet. På de lyse værelser finder du egen balkon, kabel-tv, Wifi og tekøkken. Der findes derudover privat stand på hotellet og diverse vandsportsaktiviteter.
Hotel_jomfru
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 5591 kr.
Se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Sankt Croix for kun 2841 kr. med Norwegian. Afgang er den 9. december og hjemkomst den 16. december. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_sankt_croix
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 2841 kr.
Hotel 1870 kr.
I alt (Per person) 4711 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 9. december til 16. december
Flyselskab: Norwegian
Hotel: Hotel on the Cay

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i