Pakkerejser

Dubai: En uge til dejlige Dubai på 4-stjernet hotel for blot 3628 kr. inkl. fly

Rejs til ørkenstaten Dubai, hvor du er sikret godt vejr. Her kan du både slappe af ved poolen, tage på shopping i verdens største shoppingcenter, besøge ørkenen med 4-hjulstrækker, dykke, eller afprøve nogle af de andre utallige aktiviteter som du finder i Dubai.

Hotellet:
Booking.com kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 4-stjernet hotel ‘Al Jawhara Gardens’ for blot 527 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger tæt på den internationale lufthavn og har de fornødenheder som man forventer af et 4-stjernet hotel. Her er bl.a. både inderdørs- og udendørs pool, dejlig restaurant og hotellet er placeret tæt på mange af Dubais seværdigheder.

Booking.com
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre hoteller som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Booking.com
Fly:
På Momondo er det muligt at flyve til Dubai for kun 1950 kr. med Pegasus Airlines. Afgang er den 11. november og hjemkomst den 18. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 1950 kr.
Hotel 1678 kr.
I alt (Per person) 3628 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 11. november til 18. november
Flyselskab: Pegasus Airlines
Hotel: Al Jawhara Gardens

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i