Pakkerejser

Filippinerne: 10 dage til eventyrlige Filippinerne på 3-stjernet hotel for blot 4926 kr. inkl. fly

Filippinerne er en af Østens bedste paradiser. På dette tropiske ørige finder du nogle af verdens bedste strande, store dykkermuligheder, rygende vulkaner og masser af kultur.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Angelyn’s Dive Resort’ for blot 287 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i byen Puerto Galera, som også er placeret tæt på White Beach og Coco Beach. Hotellet er desuden placeret direkte ned til standen og der findes også den dejlige swimmingpool på hotellet. Derudover finder du, som navnet antyder, en dykkercenter på resortet.
Hotel_fili
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Filippinerne, som muligvis kunne være interessante for dig. Hotellerne er placeret forskellige steder rundt på øriget, så være opmærksom på om lokationen passer dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Manila for kun 3349 kr. med KLM og China Airlines. Afgang er den 27. november og hjemkomst den 8. december(Passer datoerne ikke? Se her). Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser både fra København og Billund.
Fly_fili
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 3349 kr.
Hotel 1577 kr.
I alt (Per person) 4926 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund(Der findes også afgange fra København)
Rejsedatoer: 27. november til 8. december(Passer datoerne ikke? Se her)
Flyselskab: KLM og China Airlines
Hotel: Angelyn’s Dive Resort

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i