Rejseguides

Hotelguide til Dubai

Vi hjælper dig med at finde det rigtige hotel til din eksotiske rejse til Dubai

Rejser til Dubai er efterhånden blevet langt billigere og mere tilgængelige. Der er masser af fly til Dubai og den største by i de Forenede Emirater er populær som aldrig før.Byen er kendt for sit fantastiske klima, ekstravagant luksus samt selvfølgelig de mange skyskrabere heriblandt den over 800 meter høje Burj Khalifa, der øjeblikkeligt tiltrækker vores opmærksomhed. Flyver man over byen kan man se de fantastiske menneskeskabte øer, formet som blandt andet palmer og verdenskortet. Du kan også få et glimt af det berømte 7 stjernede hotel Burj Al Arab, men der er mere til byen en blot de store hoteller og shopping centre, der dog også er et besøg værd. Dubai er rig på kultur, kunst og indbegrebet af luksus og det spektakulære.

Billigt luksushotel

På trods af rygter og ikke mindst film og TV-serier der portrætterer Dubai som bestående hovedsageligt af nærmest uopnåelige luksushoteller og smarte sportsbiler, så er det altså i den grad muligt at finde et billigt hotel uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi finder lynhurtigt Arabian Park Hotel der ligger praktisk på Oud Metha Road under halvanden kilometer fra Dubais messecenter. Hotellet har en stor udendørs pool, og på trods af prisen, som for et dobbeltværelse kan være helt ned til 405 kr per nat, er der bestemt ikke noget at klage over. Alle værelser er med eget moderne badeværelse samt en dejlig balkon med fantastisk udsigt over byen.

Som noget særligt tilbyder hotellet direkte transport til den nærliggende metrostation Al Jadaf, hver 20. minut. Det samme gælder til og fra lufthavnen og selvfølgelig til Dubais store turistattraktioner som Burj Khalifa, Dubai Mall og ikke mindst Jumeirah Strand. Arabian Park Hotel er klart valget for dig, der enten er på forretningsrejse eller planlægger en tur til Dubai på et budget.

Hvis du vil være i centrum

Hvis du har det bedst med at være hvor det hele sker, er det femstjernede hotel Jumeirah Emirates Towers valget for dig. Hotellet ligger på den spændende Sheikh Zayed Road i hjertet af Dubai. Herfra er der få minutters kørsel til Dubai Mall.

Et ophold på hotellet giver ubegrænset adgang til vandlandet Wild Wadi Waterpark™ samt den private strand. Du er garanteret et ophold i centrum af Dubai, med masser af luksus. Hotellet er vurderet som et af de bedste hoteller i form af beliggenhed og du behøver derfor ikke bruge hele din ferie på transport mellem hotel og seværdigheder. Men Jumeirah Emirates Towers tilbyder mere end blot beliggenhed. Du kan finde kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige med både autentiske libanesiske specialiteter, moderne britiske retter, italienske delikatesser og moderne japanske specialiteter. Efter en lang dag med oplevelser og sightseeing i byen er det skønt at kunne vende hjem til sit eget hotel og nyde en svømmetur i poolen. Jumeirah tilbyder ud over deres egen pool også spa og privat strand, så du er helt sikker på at kunne få ro ovenpå dagens strabadser.

Jumeirah Emirates Towers er for dig der skal opleve Dubai, luksus og afslapning, men samtidig være tæt nok på centrum til ikke at gå glip af ét eneste øjeblik.

Som billedet ovenfor illustrerer, er værelserne indrettet med det i mente. Du har luksusindretning med fokus på udsigten. Priserne varierer mellem 1500-2500 for et værelse, hvilket i den grad er billigt for et hotel af den standard der tilbydes her.

Skal ferien stå på luksus

Hvis din ferie skal være noget unikt og helt ud over det sædvanlige, så er Dubai stedet at gøre det. Som en by kendt for deres hoteller i verdensklasse, er det svært at dreje om et hjørne, uden at tabe kæben af bare forbløffelse over de storslåede hoteller. Et af disse vi har besøgt er One&Only Royal Mirage Resort Dubai ved Jumeirah Beach.


Det smukke hotel opført i arabisk stil er en fryd for øjet og det perfekte sted til dig der vil have luksus og forkælelse. Med udsigt ud over Den Persiske golf, som kan nydes både fra værelset, stranden eller den lækre lounge restaurant på stranden, er det umuligt ikke at forelske sig i stedet med det samme.

Det store resort tilbyder alt hvad der skal til for at gøre din rejse til Dubai helt uforglemmelig. På resortet finder du otte forskellige restauranter, der hver især tilbyder lækre retter fra det meste af verden. Skulle du blive træt af stranden, hvilket nærmest må siges at være umuligt her, findes der også tre temperaturregulerede pools du kan svale dig i. Udover pools finder du også et vandsportscenter, tre tennisbaner samt en KidsOnly klub der tilbyder programmer for børnene hver dag.

One&Only Royal Mirage ligger 10 minutters kørsel fra Aquaventure Waterpark og butikscentret Mall of the Emirates og 20 minutters kørsel fra Burj Khalifa og Dubai Mall, så du skal ikke være bange for at blive isoleret på resortet. Her kan du nyde det bedste af to verdener. Du kan opleve Dubai med alle dens fantastiske seværdigheder, og når du trænger til at trække dig tilbage findes der ikke et bedre sted at gøre det end the One&Only Royal Mirage.

One&Only Royal Mirage er stedet hvis du søger det mest luksuriøse Dubai har at byde på. Med priser på værelser der ligger mellem 1500 og 7500 er der muligheder for de fleste. Hvad end du leder efter en luksusferie med kæresten eller en uforglemmelig oplevelse for hele familien, så tilbyder One&Only Royal Mirage dig et sted at slappe af og nyde livet til det fulde i de smukkeste omgivelser Dubai kan tilbyde.

Konklusion

Dubai tilbyder noget for enhver smag. Om du er til overdådig luksus eller blot ønsker at opleve en af de mest fantastiske og unikke byer i verden er dette stedet for dig. Som vi har oplevet det, kan vi garantere måben over de store moderne bygningsværker, nogle af verdens højeste skyskrabere, luksusbiler i form af Bugatti, Lamborghini og Hummer, nogle af de fineste mærkevarebutikker, strande i verdensklasse og kulinariske oplevelser der kan tilfredsstille enhver.

Men udover al den ekstravagante luksus tilbyder Dubai meget andet. Er du historieinteresseret er Dubai Museum helt klart et besøg værd. Du finder det under det smukke Al Fahidi Fort, som også er Dubais ældste bygning opført i 1787. Her kan du udforske Dubais historie som strækker sig mere end 5000 år tilbage, og se nogle af de flotte stenalder skulpturer der beviser det.

Det persiske kvarter “Bastakiya” er et besøg værd for alle der ønsker at opleve den ægte persiske og arabiske stemning, med de mange farvestrålende butikker, boder og caféer.

Et besøg i Dubai er aldrig fuldendt uden en tur til stranden. Dubai har nogle af verdens smukkeste strande ud til Den Persiske golf, og det azurblå hav kan friste enhver, i den til tider overvældende varme.

Hvad hoteller angår findes der et utal af muligheder. De billigste hoteller ligger som regel i udkanten af byen, men langt de fleste tilbyder transport til de mest besøgte steder i byen. Arabian Park Hotel er vores klare anbefaling til dig der ønsker en billig tur til Dubai, men som stadig har brug for luksus, restaurant og pool på hotellet. Er du villig til at betale lidt mere anbefaler vi et hotel som for eksempel Jumeirah Emirates Towers. Hotellet giver dig den autentiske oplevelse af Dubai, fantastisk udsigt og du vil ikke mangle noget på din ferie. Den sikre vinder bliver dog One&Only Royal Mirage Resort Dubai ved Jumeirah Beach. Her har du muligheden for at gå all-in på luksus, men de tilbyder samtidig også billigere muligheder for dig der har et lavere budget. Det er en klar favorit både blandt par og børnefamilier, med muligheder for alle. Vælger du One&Only Royal Mirage er du sikret en uforglemmelig oplevelse på et af verdens smukkeste hoteller.

Disse er de hoteller vi har valgt at fremhæve. Arabian Park Hotel giver dig luksus til en meget god pris. På Jumeirah Emirates Towers hotel får du en ægte “Dubaioplevelse” med skyskrabere og en udsigt i centrum af Dubai. Sidst men ikke mindst kan du på One&Only Royal Mirage opleve den luksus Dubai er kendt for. Vi er allerede faldet for One&Only Royal Mirage’s charme og fuldkommenhed, men der er masser af andre muligheder for dig der planlægger en tur til Dubai.

På Booking.com finder du masser af gode tilbud og guides der kan hjælpe dig til at vælge lige præcis dét hotel, der skal skabe rammen om din drømmeferie i Dubai. Et lille tip er at logge ind inden du kigger på hotellerne. Der er nemlig ofte rabatter at hente hvis man er oprettet som bruger.

Et godt tip fra os når du vælger hotel, er at undersøge hvilke transportmuligheder de tilbyder. Mange hoteller har transport til og fra lufthavnen og de største turistattraktioner som for eksempel Dubai Mall og Jumeirah stranden. Det er helt sikkert værd at kigge efter når man skal træffe et valg.

Du skal også huske på at det til tider kan blive meget varmt i Dubai. Tidligere har januar været anbefalet som den optimale måned at besøge Dubai, men i de seneste år har januar tit vist sig at være en smule trist, med overskyet vejr og regn. De bedste måneder at besøge Dubai med hensyn til vejret er november til marts. Vær opmærksom på at fra juli til september ligger den daglige temperatur normalt på omkring de 40 grader, så det kan være svært at opholde sig udendørs for længe af gangen.

Sidst men ikke mindst vil vi ønske dig en god tur til Dubai og vi kan garantere at det bliver en oplevelse du vil huske for resten af livet. Der findes få steder i verden der kan gøre lige så stort et indtryk som Dubai.

Vi har tidligere sammensat tilbud til Dubai, som kan give dig et indblik i hvor billigt du kan komme til Dubai. Tilbudene er på nuværende tidspunkt formentlig udløbet, men hvis du vil bruge det som inspiration, så kan du kigge her.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i