Rejseguides

Hotelguide til Hamburg

Ferie i Hamburg? Vælg det rigtige hotel, der matcher dine behov for en god ferie!

Hamburg er en fantastisk storby. På mange måder det tyske svar på København – der er søer, charmerende gågader, spændende butikker, gode restauranter og så ligger det tæt på Danmark. Derfor er Hamburg en meget populær by blandt danske turister. Måske især for jyske turister, der vil spare turen over Storebæltsbroen og dermed kan se en fordel ved at køre over grænsen i stedet for at køre over bæltet. Mange vælger samtidig at kombinere det med grænsehandel, så køleskabet og baren derhjemme kan blive fyldt op.

For os er Hamburg derfor et yndet feriemål. Vi har mange gange været i byen på kortere eller længere ophold. Derfor kommer vi her med nogle forslag til, hvad du skal være opmærksom på når du rejser til Hamburg. Vi har inkluderet 3 anmeldelser af hoteller der er værd at overveje, henholdsvis hvis det skal være billigt, centralt eller godt må være lidt mere luksuriøst.

Vi vedhæfter også links til hotellerne på Booking.com, da vi mener det er den bedste side til at finde lige det hotel du ønsker. Og hvem ved, måske vil du vælge et af de hoteller vi anbefaler!

Jeg vil have det så billigt og fornuftigt som muligt!

Hvad mener vi med at det skal være fornuftigt? Det er altid en afvejning af, hvad der er billigt og fornuftigt. For det giver ikke meget mening at finde noget billigt hvor man til gengæld får ødelagt ferien, eller hvor der er al for meget transport, som gør ferien dyrere i sidste ende.

Centro Hotel Keese er et lækkert lille hotel der ligger centralt på den – i hvert fald for unge mennesker – meget populære Reeperbahn gade. Hotellet har, som det ses på billedet, fine værelser med seng og eget bad. Det er ikke noget fancy, men umiddelbart vil vi vurdere at det dækker de flestes behov når de besøger Hamburg. Reeperbahn er centralt, i gå afstand til det meste der er værd at opleve i Hamburg. Når det så er sagt, kan der fra gaden, hvis man får det forkerte værelse, godt være lidt larm om natten idet mange af byens populære natklubber ligger her.

Hotellet er samtidig meget fornuftigt når det kommer til prisen. Typisk ligger denne under 500 kr. pr. overnatning, hvilket må siges at være fornuftigt, især hvis man sammenligner med andre skandinaviske storbyer.

Undergrundsbanen er også indenfor gå afstand hvilket gør, at det er nemt at komme rundt. Vi vil dog ikke vurdere et besøg i Hamburg til nødvendigvis at være afhængig af nem adgang til undergrundsbanen, dertil er byen ikke stor nok, men når det er sagt er det selvfølgelig vigtigt at være tæt på offentlig transport.

Hotellets medarbejdere er også supersøde. Faktisk kan vi ikke sige at vi har haft dårlige oplevelser i den retning på nogen af de hoteller vi har besøgt i Hamburg. Måske er konkurrencen om kunderne simpelthen for stor til at det må blive en faktor?

Noget andet der også kan være vigtigt, specielt for dem der kommer til Hamburg i bil, er at hotellet ligger tæt på parkeringsområder til billige penge. Vores oplevelse med parkering i Hamburg er, at det faktisk ikke er så svært at finde noget fornuftigt. Men det er selvfølgelig rart at kunne stille bilen et fornuftigt sted i nærheden af hotellet.

Hotellet er et virkelig fornuftigt valg. Du skal bare kunne leve med, at der måske kan være lidt larm fra gaden. Kan du det, får du et godt hotel til fornuftige penge med en rigtig fin placering.

Hvis du ønsker at booke hotellet eller se flere billeder så tryk her.

Jeg vil bo centralt, så snakker vi om prisen senere!

Hvis du er typen der først og fremmest vil bo centralt, og dermed slippe for al bøvlet med offentlig transport, anbefaler vi klart Hotel Ibis City Hamburg. For os betyder ”centralt” i Hamburg tæt på Mönckeberg gaden idet denne gade er det tætteste man kommer på Hamburgs udgave af strøget i København. Og denne gade er kun 700 meter væk fra hotellet. Det er med andre ord et super centralt hotel, der gør, at du ikke behøves at bekymre dig om offentlig transport, for du bor midt i det hele.

Samtidig er værelserne, som det fremgår af billedet, pæne og nydelige og har eget bad. Medarbejderne er flinke og rare og morgenmaden er udmærket. Vi har altid nydt morgenmad i Tyskland, fordi det minder meget om hvad man vil få på et dansk hotel. Så du kan regne med den klassiske morgenbuffet, hvilket bestemt ikke er dårligt.

En anden ting der bestemt tæller op for Ibis er, at du er tæt på motorvejen. Så igen hvis du kommer fra Danmark i bil, er det nemt ikke bare at komme ind til hotellet men også at komme tilbage til motorvejen til Danmark.

Vores vurdering er, at når det skal være nemt og bekvemt, er Ibis bestemt værd at kigge efter. Priserne ligger typisk omkring 750 kr. for en overnatning, hvilket igen må siges at være fornuftigt for et hotel der ligger så centralt.

Et virkelig godt valg af hotel i Hamburg. Du får et hotel der er billigere end de fleste andre når man samtidig kigger på placeringen. Ikke bare er placeringen god, men værelserne, maden og personalet trækker bestemt også op.

Hvis du gerne vil se flere billeder og få mere information, så kan du trykke her.

Til luksus-weekendopholdet

Flere og flere opsøger nye steder når de vil forkæle sig selv eller hinanden lidt mere. I dag er det ikke længere nok bare at tage et hotel ophold i sin egen by eller København, nu skal der opleves nye steder. Her er der også masser af muligheder i Hamburg. Et af stederne er Barcelo. Som navnet antyder, er det meget spansk-inspireret. Stilen er moderne og hotellet er super flot, både udvendig og indvendig. Her er det virkelig luksus der tæller.

Samtidig er hotellets placering suveræn, lige ned til vandet og super centralt. Værelserne lyst til at bruge en dag på hotellet, bliver man bestemt ikke skuffet.

Der er fri adgang til træningslokaler og sauna, og hotellets restaurant serverer fantastisk mad.

Prismæssigt er vi i den lidt dyrere ende. Priserne starter omkring 1.200 kr. pr. nat. Så når vi har været på Barcelo, har det først og fremmest været for at nyde og blive forkælet, og måske bare for en enkelt nat.

Og når man tænker over det, er det jo ofte også hvad besøgende fra Danmark gør – de tager til Hamburg for 1, måske 2 dage. Så ser man på det fra den vinkel, er prisen ikke så urimelig.

Hotellets personale er utrolig flinke og sætter også luksus i højsædet. De er der for at betjene og man føler sig utrolig velkommen. Som med Ibis, er shoppingmulighederne lige udenfor døren, så man skal ikke bekymre sig om transport.

Barcelo er et super hotel. Man betaler mere for det, men man får også et fantastisk hotel for pengene.

Hvis du er blevet fristet til at kigge nærmere på Barcelo, kan du finde det her.

Konklusion:

De fleste danskere tager til Hamburg for et kort visit. De vil opleve noget andet end Danmark og finder Hamburg utrolig interessant med dens hyggelige gader, mange shoppingmuligheder og gode beliggenhed. For de fleste, kræver et besøg i Hamburg dog en overnatning, og vores konklusion er, at hvis man er ung og ikke føler sig generet af lidt støj fra gaden, er Centro Hotel Keese et oplagt valg. Det er billigt og ligger centralt og giver dig mulighed for at opleve alt hvad der er at se i Hamburg.

Når det er sagt, er hotellerne i Hamburg generelt 25-30% billigere end i andre skandinaviske byer, så hvis du føler at budgettet kan tåle at give den lidt ekstra, er de to andre hoteller vi har gennemgået også værd at overveje.

Man får bestemt meget for pengene i Hamburg og uanset hvad, er man sjældent langt fra en undergrundsbane.

Vær opmærksom på, at priserne stiger på hotellerne, jo kortere tid i forvejen du booker. På Booking.com kan du se et barometer over hvor populær den valgte by er (eks. Hamburg var, da vi sidst søgte på et hotel, mere end 75% booket indenfor den nærmeste uge). Dette giver en god indikator for, hvor billigt du kan slippe.

Booking.com har du også mulighed for at filtrere efter dit budget og sortere din søgning efter afstand fra centrum, favoritter og pris. Så det er bare med at kaste sig over søgningen og finde et hotel der matcher dine ønsker.

Vi er sikre på at du vil nyde din ferie i Hamburg! Byen er på mange måder en favorit for os fordi den er så tæt på Danmark, den er hyggelig selvom det er en storby og den er prismæssigt meget fornuftig at besøge. Så hvem ved? Måske består din næste ferie af en tur til Hamburg? Og måske bliver det ikke sidste gang du ser denne nordtyske perle!

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i