Fly

Rundtur til Jomfruøerne og USA: Fly til Sankt Croix og videre til Miami for blot 3386 kr.

Du kan nu opleve den tidligere danske koloni, som er et unikt ferieparadis med dejlige sandstrande, flot natur og gode dykker- og snorkelmuligheder. Flyet går derefter til Miami hvor du kan nyde de høje palmer, stand og et fedt natteliv.

Fly:
Momondo.dk er det muligt at tage denne rute 3386 kr. Ruten er som følger.

8. april – København – Sankt Croix – 789 kr.
15. april – Sankt Thomas – Miami – 793 kr.
20. april – Miami – København – 1804 kr.

København – Sankt Croix:

Fly_Sankt_C
Se flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Sankt Thomas – Miami – 793 kr.

Når I skal flyve til Miami skal deres flyves fra Sankt Thomas, hvilket er beliggende på en af de andre Jomfruøer. Der skal derfor findes transport til til Sankt Thomas. Der findes både muligheder med båd eller man kan også for en relativt lav pris flyve til Sankt Thomas med et lille vandflyver.

Fly_Vegas
Se flytilbud her

Miami – København
Fly_Vegas
Se flytilbud her

Hotellet:
Tilbuddet inkluderer ikke overnatninger, men du kan ved hjælp nedenstående link finde hoteller til henholdsvis Jomfruøerne og Miami.

Jomfruøerne:
Se hoteltilbud her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Miami:
Se hoteltilbud her

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 8. april til 20. april
Flyselskab: Norwegian og Spirit

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i