Pakkerejser

Last minute: En uge til Kreta på 3-stjernet hotel for blot 2984 kr. inkl. fly

Du har nu mulighed for at komme billigt til skønne og afslappende Kreta for en meget favorabel pris. Her finder du lækre azurblå stande, spændende forhistoriske ruiner og det dejlige græske menukort.

Hotellet:
Booking.com kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på det 3-stjernede hotel ‘Aegean Sky Hotel & Suites’ for blot 365 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i byen Malia og er placeret i gåafstand fra stranden. Samtlige værelser har aircondition og minibar. Der er derudover WIFI tilgængeligt på hele hotellet.
Booking.com
Booking.com
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Kreta, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Booking.com
Fly:
Det er nu muligt at flyve til Kreta for kun 1699 kr. med Spies. Afgang er den 27. juli og afgang den 3. august.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 1699 kr.
Hotel 1285 kr.
I alt (Per person) 2984 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 27. juli til den 3. august(Passer datoerne ikke? Se her)
Flyselskab: Spies
Hotel: Aegean Sky Hotel & Suites

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i