Pakkerejser

London: Forlænget weekend i dejlige London for blot 780 kr. inkl. fly og hotel

Du kan nu opleve London og alle dens seværdigheder. Her kan du bl.a. besøge London Eye, British Museum, Madam Tussauds og opleve nogle af verdens bedste musicals. Der er derudover rig mulighed for at få styret din shoppinglyst i stormagasiner så som Harrods.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et hotel ‘Metro Star’ for blot 397 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger en smule uden for centrum af London, men der findes en Metro tæt på, så det er ikke et problem at komme ind og opleve de store seværdigheder. Værelserne har som udgangspunkt fælles badeværelse, men for et mindre beløb kan man opgradere til et værelse med privat badeværelse.
Hotel_lon
se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet to andre hoteller som man også kan benytte sig af til ens rejse. Vi har fundet et hotel i mellemklassen og luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Mellemklasse – Samlet pris: 1045 kr.
se hotellet her

Luksus – Samlet pris: 1276 kr.
se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til London for kun 178 kr. med RyanAir. Afgang er den 21. maj og hjemkomst den 24. maj. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Hotel_lo
Se flytilbud her - ver 2
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 178 kr.
Hotel 602 kr.
I alt (Per person) 780 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 21. maj til 24. maj
Flyselskab: RyanAir
Hotel: Metro Star

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i