Pakkerejser

London: Forlænget weekend til dejlige London for blot 819 kr. inkl. fly og hotel

Du kan nu opleve London og alle dens seværdigheder. Her kan du bl.a. besøge London Eye, British Museum, Madam Tussauds og opleve nogle af verdens bedste musicals. Der er derudover rig mulighed for at få styret din shoppinglyst i stormagasiner så som Harrods.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på ‘Rotana’ for 448 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger ikke centralt i London, men der findes metrostationer relativt tæt på som kan bringe dig ind til byen. Hotellet har alle de fornødenheder som du har behov for til din storbyferie og morgenmad er desuden inkluderet på hotellet.
hotel_london
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre hoteller som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Se hotellet her
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til London for kun 146 kr. med Ryanair. Afgang er den 8. oktober og hjemkomst den 11. oktober(Passer datoerne ikke? Se her). Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser fra både København og Billund.
fly_london
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 146 kr.
Hotel 673 kr.
I alt (Per person) 819 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 8. oktober til 11. oktober (Passer datoerne ikke? Se her)
Flyselskab: Ryanair
Hotel: Rotana

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i