Pakkerejser

London: 3 dage i dejlige London for 846 kr. inkl. fly og hotel

Du har nu mulighed for at opleve London og alle dens seværdigheder. Her kan du bl.a. besøge London Eye, British Museum, Madam Tussauds og  opleve nogle af verdens bedste musicals. Der er derudover rig mulighed for at få styret din shoppinglyst i stormagasiner så som Harrods.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på ‘Startford House’ for 473 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger lidt udenfor centrum af London, men der ligger en metrostation blot 900 meter fra hotellet, hvilket gør det let at komme ind til midten af byen.
Hotel_London
se hotellet her
Hvis du ønsker mere luksus eller en belligenhed tættere på centrum, så kan du trykke på nedenstående knap.

se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til London for kun 136 kr. med Ryanair. Afgang er den 24. juni og hjemkomst den 27. juni. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_London
Se flytilbud her - ver 2
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 136 kr.
Hotel 710 kr.
I alt (Per person) 846 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 24. juni til 27. juni
Flyselskab: Ryanair
Hotel: Startford House

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i