Pakkerejser

Los Angeles: En uge til fascinerende Los Angeles for blot 3846 kr. inkl. fly og hotel

Los Angeles er en by fyldt med oplevelser som man ikke bør være foruden. Her kan du slentre ned af Hollywood Boulevard, shoppe dig fattig på Rodea Drive, opleve Universal Studios, møde de kendte i Beverly Hills og nyde standlivet i Santa Monica.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘Hollywood Red Carpet’ for blot 452 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Du finder gratis WIFI på hotellet og hotellet er placeret tæt på mange af Los Angeles største seværdigheder.
Hotel_los_angeles
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 4598 kr.
Se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Los Angeles for kun 2265 kr. med Norwegian. Afgang er den 25. januar og hjemkomst den 1. februar. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_Los_Angeles
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 2265 kr.
Hotel 1581 kr.
I alt (Per person) 3846 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 25. januar til 1. februar
Flyselskab: Norwegian
Hotel: Hollywood Red Carpet

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i