Pakkerejser

Maldriverne: 7 dage til fantastiske Maldiverne for blot 4320 kr. inkl. fly og hotel

Maldiverne er en af de mest fantastiske steder på denne jord. Her kan du nyde livet på nogle af verdens bedste stande og opleve dejlig natur på samme tid. Samtidig kan du holde dig underholdt med dykning, snorkling og forskellige former for vandaktiviteter. Du har nu en perfekt muligt for at opleve dette for en dejlig lav pris.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Thundi’ for blot 288 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger lige op og ned af standen og der findes restaurant, kaffebar og roomservice på hotellet. Der er desuden gratis WIFI på hotellet.
Hotel
se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet to andre hoteller som man også kan benytte sig af til ens rejse. Vi har fundet et hotel i mellemklassen og luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Mellemklasse – Samlet pris: 5156 kr.
se hotellet her

Luksus – Samlet pris: 6186 kr.
se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Maldiverne for kun 3311 kr. med Etihad Airlines og Air Berlin. Afgang er den 30. maj og hjemkomst den 6. juni. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_maldriverne
Se flytilbud her - ver 2
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 3311 kr.
Hotel 1009 kr.
I alt (Per person) 4320 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 30. maj til 6. juni
Flyselskab: Eithad Airlines og Air Berlin
Hotel: Thundi

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i