Pakkerejser

Mallorca: En uge til dejlige Mallorca for blot 1554 kr. inkl. fly og hotel

Du kan nu besøge dejlige Mallorca og få ladt batterierne op på din næste rejse. På Mallorca kan du nyde den dejlige kultur, slappe af i varmen eller spise dig mæt i det lækre spanske køkken.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 2-stjernet hotel ‘Montesol’ for blot 254 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i byen Cala Ratjada og er beliggende blot 5 min gang fra standen. Du findes gratis WIFI, dejlig pool og gratis morgenmadsbuffet.

Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller: 
Hvis du gerne vil bo på et andet hotel, så har vi samlet et udvalg af anbefalede hoteller. Du kan finde siden ved at trykke på nedenstående link.

Se hotellet her
Fly:
På Skyscanner er det muligt at flyve til Mallorca for kun 664 kr. med RyanAir. Afgang er den 19. juni og hjemkomst den 26. juni.

Flytilbud her

Fly/hotel Pris
Fly 664 kr.
Hotel 890 kr.
I alt (Per person) 1554 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 19. juni til 26. juni
Flyselskab: RyanAir
Hotel: Montesol

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i