Pakkerejser

Last minute til Mallorca: En uge til Mallorca for 3875 kr. inkl. fly og hotel.

Du kan nu besøge dejlige Mallorca og få ladt batterierne op på din næste rejse. På Mallorca kan du nyde den dejlige kultur, slappe af i varmen eller spise dig mæt i det lækre spanske køkken. Vi er i den absolutte højsæson, men derfor kan man godt komme afsted til rimelige penge.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 2-stjernet hotel ‘Apartamentos Sureda’ for blot 738 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger på den nordlige del af Mallorca og er placeret blot 3 min. gang fra stranden. Der findes en cafe/bar på hotellet og morgenmanden serveres på en restaurant som er beliggende 50 meter fra hotellet. Som gæst kan man nyde sin ferie ved poolen eller få en massage eller skønhedsbehandling i hotellets wellness-område.

Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller: 
Hvis du gerne vil bo på et andet hotel, så har vi samlet et udvalg af anbefalede hoteller. Du kan finde siden ved at trykke på nedenstående link.

Se hotellet her
Fly:
På Momondo er det muligt at flyve til Mallorca for kun  1259 kr. med henholdsvis TUIfly og Eurowings. Afgang er den 14. juli og hjemkomst den 21. juli.

Flytilbud her

Fly/hotel Pris
Fly 1259 kr.
Hotel 2583 kr.
I alt (Per person) 3875 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Hamborg
Rejsedatoer: 14. juli til 21. juli
Flyselskab: TUIfly og Eurowings
Hotel: Apartamentos Sureda

Transport til lufthavnen:
Der findes forskellige busselskaber, som transporterer en til Hamburg, heriblandt Abildskou.dk og Flixbus.dk. Hvis man vælger at køre i egen bil, så kan Holidayparkplus.de anbefales til parkering af din bil. Parkering inden for lufthavnen er typisk relativt dyrt, hvorimod Holiday ParkPlus gør det væsentligt billigere. Parkeringshuset er placeret lige udenfor lufthavnens område og der findes shuttle-busser, som transporter en direkte til terminalens hovedindgang.

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i