Pakkerejser

Mallorca: En uge til Mallorca på 4-stjernet hotel for 2649 kr. inkl. fly

Har du brug for at komme væk fra den danske “sommer”? Du har nu mulighed for at tage til Mallorca og slapper af på de dejlige stande, nyde den dejlige kultur og spise dig mæt i det lækre spanske køkken.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 4-stjernet hotel ‘Son Manera’ for blot 628 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet er belligende midt på Mallorca. På hotellet kan du besøge deres fitnesscenter eller tage en tur i deres spa. Derudover finder du en dejlig pool, hvor du kan slappe af.
Hotel_Mallorca
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Mallorca, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button
Fly:
På Skyscanner er det muligt at flyve til Mallorca for kun 450 kr. med Ryanair og Primera Air. Afgang er den 15. august og hjemkomst den 22. august(Passer datoerne ikke? Se her).
Fly_Mallorca
Flytilbud her

Fly/hotel Pris
Fly 450 kr.
Hotel 2199 kr.
I alt (Per person) 2649 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 15. august til 22. august(Passer datoerne ikke? Se her)
Flyselskab: Ryanair og Primera Air
Hotel: Son Manera

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i