Billund, Quick tilbud

Malta: En uge til dejlige hotel Malta på 3-stjernet hotel for blot 1424 kr. inkl. fly

Oplev den stemningsfyldte ferieø som er fyldt med spændende oplevelser. Her får du både azurblåt vand, stemningsfyldte byer og lækre strande. Her kan du også udforske hovedstaden Valletta som byder man mange stemmingsfylde og historiske fortællinger. Der findes også stor mulighed for dykning på Malta, som har nogle af Europas bedste dykkersteder. Du kan derudover forsøge at finde vej gennem hyggelige Mdina, hvor du bevæger dig gennem middelalderbyen, som om det var en labyrint.


Information:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 15. juni til 22. juni
Flyselskab: Ryanair

Fly/hotel Pris
Fly 538 kr.
Hotel 886 kr.
I alt (Per person) 1424 kr.

Hoteller:
Se hotellet her

(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 3142 kr.
Se hotellet her

Fly
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i