Pakkerejser

Marokko: En uges by- og afslapningsferie i Marrakech for blot 1395 kr. inkl. hotel og fly

Oplev Marokkos hovedstad, hvor du kan opleve slangetæmmere, akrobater, moskere og paladser. På samme tid kan du slappe af ved poolen og nyde det gode vejr.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘La Kasbah Chwiter’ for blot 124 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger lidt udenfor Marrakech og der er derfor dejligt roligt på hotellet. På hotellet finder du dejlig pool, egen restaurant og morgenmad inkluderet i prisen. Derudover finder du gratis WIFI og døgnåbent reception.
Hote_mara
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller i Marrakech, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Marrakech for kun 962 kr. med Norwegian. Afgang er den 10. november og hjemkomst den 17. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
fly_mara
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 962 kr.
Hotel 433 kr.
I alt (Per person) 1395 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 10. november til 17. november
Flyselskab: Norwegian
Hotel: La Kasbah Chwiter

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i