København

Billige fly til Miami: Tur/retur til vidunderlige Miami for blot 2417 kr.

Dejlige veltrimmede strande med høje palmer, lækre drinks, fest og farver og masser af oplevelser til børnene i området. Miami er velegenet til både familien og ferie med kærester eller venner. Du kan også tage lidt nordpå, hvor du vil finde Orlando du der er mange forlystelser at opleve.

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Miami for kun 2417 kr. med Norwegian. Afgang er den 15. september og hjemkomst den 22. september. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
fly_miami
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde masser af hoteller til Miami. Priserne ligger dog i den høje ende generelt, så vi vil selv lade jer bestemmer hvilke standarder I kan leve med. Ved at trykke på nedenstående link kan en liste over hoteller i Miami. Husk at tjekke hvor de forskellige hoteller er placeret.
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 15. september til 22. september
Flyselskab: Norwegian

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage
Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i