Pakkerejser

Billige fly til New York: Tur/retur til The Big Apple for 2355 kr.

New York er noget helt specielt som man bare skal opleve på et tidspunkt i løbet af sit liv. Oplev skyskrabere, musicals, og shopping som du aldrig har set det før. I New York finder du massere af seværdigheder som Frihedsgudinden, Ellies Island og Central Park.

Fly:

Momondo.dk er det muligt at flyve til New York for kun 2355 kr. med Icelandair. Afgang er den 13. november og hjemkomst den 20. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_New_York
Se flytilbud her - ver 2
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde masser af hoteller til New York. Priserne ligger dog i den høje ende generelt, så vi vil selv lade jer bestemmer hvilke standarder I kan leve med. Ved at trykke på nedenstående link kan en liste over hoteller i New York. Husk at tjekke hvor de forskellige hoteller er placeret.
se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 13. november til 20. november
Flyselskab: Icelandair

 
Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage (1)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i