Pakkerejser

New York: Flyv t/r til fantastiske New York for blot 1855 kr.

New York er uden tvivl en af de fedeste byer i verden. Det er en by som man skal opleve. Oplev skyskrabere, musicals, og shopping som du aldrig har set det før. I New York finder du massere af seværdigheder som Frihedsgudinden, Ellies Island og Central Park.

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til New York for kun 1855 kr. med Norwegian. Afgang er den 1. maj og hjemkomst den 8. maj. Dette skal blot ses som en inspiration til hvor billigt kan flyve til New York. Der findes af masser af ligende tilbud på andre datoer og fra andre destinationer.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Hoteller:
Trivago.dk kan du finde masser af hoteller til New York. Priserne ligger dog i den høje ende generelt, så vi vil selv lade jer bestemmer hvilke standarder I kan leve med. Ved at trykke på nedenstående link kan en liste over hoteller i New York. Husk at ikke alle hotellerne er placeret på Manhatten. Husk derfor at tjekke hvor hotellet er placeret.
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 1. maj til 8. maj
Flyselskab: TAP Portugal

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i