Fly

Oktoberfest i München: Flybillet til München under Oktoberfest for blot 760 kr.

Har du nogensinde drømt om at opleve Oktoberfest i München? Du har nu muligheden for at flyve billigt til München under Oktoberfesten.

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve direkte til München for kun 760 kr. med Air Berlin fra Hamborg. Afgang er den 23. september og hjemkomst den 26. september. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_Munchen
Se flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Hotel:
Hoteller i München under Oktoberfest er en meget bekostelig affære. Der er rigtig mange mennesker som gerne vil besøge München på netop dette tidspunkt, og derfor bliver priserne skruet unaturligt højt op. Et alm. dobbeltværelse koster for det meste over 1000 kr. pr. nat. Jeg har derfor heller ikke inkluderet hoteltilbud i dette tilbud. Der findes dog et link nedenfor til nogle af de billigste hoteller i perioden.
Se hoteltilbud her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Grundet de høje priser vil jeg anbefale at man enten finder et hotel lidt uden for München eller benytter sig af AirBnb, hvor man kan finde overnatning ned til 150 kr. pr dag.

Transport til lufthavnen:
Der findes forskellige busselskaber, som transporterer en til Hamburg, heriblandt Abildskou.dk og Flixbus.dk. Hvis man vælger at køre i egen bil, så kan Holidayparkplus.de anbefales til parkering af din bil. Parkering inden for lufthavnen er typisk relativt dyrt, hvorimod Holiday ParkPlus gør det væsentligt billigere. Parkeringshuset er placeret lige uden for lufthavnens område og der findes shuttle-busser, som transporter en direkte til terminalens hovedindgang.

Detaljer:
Afrejseby: Hamborg
Rejsedatoer: 23. september til 26. september
Flyselskab: Air Berlin

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i