Pakkerejser

Prag: Weekendtur til Prag på 3-stjernet hotel for blot 735 kr. inkl. fly

Prag er en blandt europas smukkeste og hyggeligste byer. Han kan du opleve spændende museer, teater og for styret din shoppinglyst. Bevæg dig gennem Prags hyggelige gader og kryds på samme tid mange af Prags seværdigheder, så som Karlsbroen. Oplev en af Prag fantastiske klassiske koncerter eller smag på noget af Europas bedste øl.


Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel “City Crown” for blot 208 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger centralt i Prag og har den nødvendige faciliteter som du har behov for til en storbyferie. Hotellet har egen parkering og deres tilbydes gratis WIFI på hotellet. Hotellet har derudover mini-bar, satellitkanaler og pengeskab.
Hotel_Prag
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 832 kr.
Se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Prag for kun 488 kr. med Norwegian. Afgang er den 18. november og hjemkomst den 21. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_Prag
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 488 kr.
Hotel 247 kr.
I alt (Per person) 735 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 18. november til 21. november
Flyselskab: Norwegian
Hotel: City Crown

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i