Pakkerejser

Qatar: En uge til eventyrlige Doha på 4-stjernet hotel for blot 3488 kr. inkl. fly

Qatar er en stat i rivenden udvikling. Skyskrabere, kæmpe shoppingcentre, kunstige øer og andre byggeprojekter skyder konstant op. Samtidig kan du dog forsat opleve det traditionelle Qatar, hvor du nydes vandpiber på gaden og hvor er der en evig puls. Du har også mulighed for at slappe ved standen eller prøve nogle af de mange aktiviteter, som findes i området.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 4-stjernet hotel ‘Ramada Encore Doha’ for blot 472 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet indeholder alt den luksus som man kan forvente af et 4-stjernet hotel. Her finder du bl.a. indendørs swimmingpool, fitnesscenter, gratis WIFI og restaurant.
hotel_doha
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 4662 kr.
Se hotellet her

Fly:
På Skyscanner.dk er det muligt at flyve til Doha for kun 1836 kr. med Pegasus. Afgang er den 10. oktober og hjemkomst den 17. oktober. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
fly_qatar
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 1836 kr.
Hotel 1652 kr.
I alt (Per person) 3488  kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 10. oktober
Flyselskab: Pegasus
Hotel: Ramada Encore Doha

 

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i