Rejseguides

Har du styr på vaccinationen til din ferie?

Rejsevaccination er anbefalet for alle rejsende, der hvert år rejser ud i verden til destinationer som Latinamerika, Afrika og Asien – heriblandt Thailand, der ofte topper listen som danskernes foretrukne feriedestination. Mange danskere ved bare ikke, at der findes et nemmere alternativ til rejsevaccination hos lægen – nemlig Sikker Vaccination.

Via Sikkervaccination.dk kan rejsende nemt få dækket deres behov og tilmed spare tid og penge på deres rejsevaccination. Hvordan? Rejsekonsultationen foretages af specialiserede sygeplejersker over telefonen, og selve vaccinationen varetages af certificerede farmaceuter på apoteket. Vel og mærke et af de mange samarbejdende apoteker over hele Danmark Hjælp Sikkervaccination.dk med at få flere bookings, og hjælp dine læsere med at spare tid og penge på deres rejsevaccination.

Sikkervaccination.dk tilbyder rejsekonsultation og -vaccination i samarbejde med danske apoteker. Sikker Vaccination er en del af Practio – et dansk firma med en stærk vision om at hjælpe danskerne med bedre adgang til sundhedsløsninger. Med en helt ny kombination af digital adgang til rådgivning samt fysisk adgang til medicin/vaccination, øger Practio både danskernes adgang til overkommelige sundhedsløsninger og patientsikkerhed samlet set.

Læs mere om priser og hvilke vaccinationer du har behov for her.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i