Pakkerejser

Last minute: En uge til dejlige Rhodos for blot 1069 kr. inkl. fly og hotel

Rhodos har gennem mange år været et utroligt populært rejsemål for danskere. Dette er ikke uden grund, da øen har rigtig meget at byde på. Her finder du dejligt vejr og charmerende græsk kultur. Du kan nyde mange af de fantastiske stande på Rhodos, blive betaget af Rhodos historie og spise sig mæt i de lækre græske køkken.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘Sevastos Studios’ for blot 148 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Selvom hotellet ikke koster det helt store, så har det masser at byde på. Du finder bl.a. dejlig swimmingpool og dejlige værelser med bl.a. aircondition og eget badeværelse. Hotellet er placeret på den nordlige del af øen og ligger derfor også tæt på mange af Rhodos seværdigheder.
Rhodos_hotel
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 1887 kr.
Se hotellet her
Fly:
Det er nu muligt at flyve til Rhodos for kun 448 kr. med Apollo med afgang fra Odense. Afgang er den 22. juni og hjemkomst den 29. juni.
Rhodos_fly
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 548 kr.
Hotel 521 kr.
I alt (Per person) 1069 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Odense
Rejsedatoer: 22. juni til 29. juni
Flyselskab: Apollo
Hotel: Sevastos Studios

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i