Pakkerejser

Last minute: En uge til dejlige Rhodos for blot 2761 kr. inkl. fly og hotel

Rhodos har gennem mange år været et utroligt populært rejsemål for danskere. Dette er ikke uden grund, da øen har rigtig meget at byde på. Her finder du dejligt vejr og charmerende græsk kultur. Du kan nyde mange af de fantastiske stande på Rhodos, blive betaget af Rhodos historie og spise sig mæt i de lækre græske køkken.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘Dimistra Sun’ for blot 247 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Du finder dejlig swimmingpool på hotellet, gratis WIFI, og en dejlig udsigt udover bjergene. Stranden ligger blot 2 kilometer væk fra hotellet.
hotel_rhodos
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller: 
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Rhodos, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button
Fly:
Det er nu muligt at flyve til Rhodos for 1898 kr. med SunTours. Afgang er den 23. juli og hjemkomst den 30. juli.
Fly_Rhodos
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 1898 kr.
Hotel 863 kr.
I alt (Per person) 2761 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 23. juli til 30. juli
Flyselskab: SunTours
Hotel: Dimistra Sun

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i