Hamborg, Quick tilbud

Riga: 4 dage i skønne Riga for blot 528 kr. inkl. hotel og fly


Information:
Afrejseby: Hamborg
Rejsedatoer: 20. april til 24. april
Flyselskab: Wizz Air

Fly/hotel Pris
Fly 232 kr.
Hotel 297 kr.
I alt (Per person) 528 kr.

se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Se flytilbud her - ver 2
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Transport til lufthavnen:
Der findes forskellige busselskaber, som transporterer en til Hamburg, heriblandt Abildskou.dk og Flixbus.dk. Hvis man vælger at køre i egen bil, så kan Holidayparkplus.de anbefales til parkering af din bil. Parkering inden for lufthavnen er typisk relativt dyrt, hvorimod Holiday ParkPlus gør det væsentligt billigere. Parkeringshuset er placeret lige udenfor lufthavnens område og der findes shuttle-busser, som transporter en direkte til terminalens hovedindgang.

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i