Pakkerejser

Rom: Forlænget weekend i historiske Rom på 3-stjernet hotel for blot 816 kr. inkl. hotel og fly

Rom byder på rigtig mange historiske seværdigheder, som man ikke bør gå glip af. Oplev eksempelvis Peterskirken i Vatikanet, verdens største amfiteater Colosseum, den Spanske Trappe og nyd det dejlige romerske køkken.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på det 3-stjernet hotel ‘Romoli Hotel’ for blot 242 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger relativt centralt i Rom og er blot 10 minutters gang fra den nærmeste metro-station. På hotellet finder du WIFI, aircondition og minibar.
Rom_hotel
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 941 kr.
Se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Rom for kun 453 kr. med RyanAir. Afgang er den 19. november og hjemkomst den 22. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Rom_fly
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 453 kr.
Hotel 363 kr.
I alt (Per person) 816 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 19. november til 22. november
Flyselskab: RyanAir
Hotel: Romoli Hotel

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i