Pakkerejser

Rom: Forlænget weekend til Rom på 3-stjernet hotel for blot 828 kr. inkl. fly

Rom byder på rigtig mange historiske seværdigheder, som man ikke bør gå glip af. Oplev eksempelvis Peterskirken i Vatikanet, verdens største amfiteater Colosseum, den Spanske Trappe og nyd det dejlige romerske køkken.

Hotellet:
Booking.com kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et hotel ‘Cilicia’ for blot 292 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i den sydlige del af Rom og ligger i gåafstand til en metrostation. Hotellet er indrette i traditionel italiensk stil og indeholde alt hvad du har behov for til din storbyferie.
Booking.com
Booking.com
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller i Rom, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Booking.com

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Rom for kun 390 kr. med RyanAir. Afgang er den 2. september og hjemkomst den 5. september(Passer datoerne ikke? Se her). Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 390 kr.
Hotel 438 kr.
I alt (Per person) 828 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 2. september til 5. september(Passer datoerne ikke? Se her).
Flyselskab: RyanAir
Hotel: Cilicia

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i