Pakkerejser

Rom: Tre dage i historiske Rom på 3-stjernet hotel for blot 721 kr. inkl. fly

Rom byder på rigtig mange historiske seværdigheder, som man ikke bør gå glip af. Oplev eksempelvis Peterskirken i Vatikanet, verdens største amfiteater Colosseum, den Spanske Trappe og nyd det dejlige romerske køkken.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på det 3-stjernet hotel ‘Romoli Hotel’ for blot 246 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger relativt centralt i Rom og er blot 10 minutters gang fra den nærmeste metro-station. På hotellet finder du WIFI, aircondition og minibar.
Hotel_rom
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller i Rom, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Se hotellet her
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Rom for kun 352 kr. med RyanAir. Afgang er den 23. november og hjemkomst den 26. november. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Rom_fly
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 352 kr.
Hotel 369 kr.
I alt (Per person) 721 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 23. november til 26. november
Flyselskab: Ryanair
Hotel: Romoli Hotel

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i