Pakkerejser

Last minute: En uge til Sardinien for blot 930 kr. inkl. fly og hotel

Der er masser af højdepunkter på Sardinien. Har kan du bl.a. opleve små hyggelige havnebyer, nyde den lækre lokale mad og opleve nogle af Europas bedste stande.


Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘Porto Corallo’ for blot 123 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger på den sydøstlige del af Sardinien og indeholder hyggelige lejligheder og egen restaurant. Derudover finder du dejlig pool og privat strand. På standen kan du prøve forskellig vandsport, som eksempelvis vindsurfing.
Hotel_Sardinien
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 1051 kr.
Se hotellet her

Fly:
Det er muligt at flyve til Sardinien for kun 498 kr. med Star Tour. Afgang er den 25. april og hjemkomst den 1. juni.
Fly_Sardinien
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 498 kr.
Hotel 432 kr.
I alt (Per person) 930 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 25. maj til 1. juni
Flyselskab: Star Tour
Hotel: Porto Corallo

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage (1)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i