København

Sri Lanka: 7 dage til eventyrlige Sri Lanka på 3-stjernet hotel for blot 4432 kr. inkl. fly

Sri Lanka er et utroligt indbydende land med overvældende natur, et fantastisk dyreliv, dejlige stande og en befolkning som er klar til at byde dig velkommen med åbne arme.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Marrakesh Villa’ for blot 337 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet er lokaliseret i relation til Sri Lankas hovedstad Colombo. På hotellet finder du egen restaurant, gratis WIFI og dejlig swimmingpool.
Hotel_Sri_Lanka
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Sri Lanka, som muligvis kunne være interessante for dig. Husk at tjekke placeringen af hotellet. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
button
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Colombo for kun 3488 kr. med Etihad Airways. Afgang er den 17. oktober og hjemkomst den 24. oktober. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_Sri_Lanka
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 3488 kr.
Hotel 944 kr.
I alt (Per person) 4432 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 17. oktober til 24. oktober
Flyselskab: Etihad Airways
Hotel: Marrakesh Villa

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i