Uncategorized

Fest løs i Sunny Beach: En uge på 3-stjernet hotel for blot 1268 kr. inkl. fly

Sunny Beach er kendt for at været et sted hvor man kan slå sig løs og feste igennem. Her er der mulighed for masser af fest og farver. Om dagen kan du nyde livet på stranden og om aftenen og natten, kan du besøge det farverige byliv.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Sun City’ for blot 163 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet er belligende 350 meter fra standen og har desuden faciliteter som pool, tekøkken og gratis WIFI.
Hotel_Sunny
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Udover dette hoteltilbud har vi fundet et andet hotel, som er i luksusklassen. Prisen er ikke den samme som i ovenstående tilbud.

Luksus – Samlet pris: 2126 kr.
Se hotellet her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Bourgas for kun 669 kr. med Sunweb. Afgang er den 30. juni og hjemkomst den 7. juli. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_sunny
Flytilbud her

Fly/hotel Pris
Fly 669 kr.
Hotel 599 kr.
I alt (Per person) 1268 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 30. juni til 7. juli
Flyselskab: Sunweb
Hotel: Sun City

 

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i