Pakkerejser

Thailand: 14 dage til dejlige Phuket for blot 3489 kr. inkl. 3-stjernet hotel og fly

Nyd livet ved Phuket og flyv væk fra den stressede hverdag. Har finder du nogle af de lækreste stande, masser af resturanter og muligheder for alverdens aktiviteter.

Hotellet:
På Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Nanai Residence’ for blot 58 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger 15 min gang fra Patong Beach og tilbyder dejlige og fredeligt poolområde og solterrasse. Derudover finder du gratis WIFI, døgnåbent reception og dejlig restaurant. På værelset finder du aircondition, satellit-tv og værdiboks.

Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Der findes rigtig mange dejlige hoteller så vi vil råde dig til at kigge på nogle forskellige hoteller og se hvilket der dækker dit behov bedst. Ved at trykke på nedenstående knap for at du liste med udvalgte hoteller i området.
button
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Phuket for blot 3042 kr. med Turkish Airlines. Afgang er den 4. september og hjemkomst den 18. september.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 3042 kr.
Hotel 407 kr.
I alt (Per person) 3449 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 4. september til 18. september
Flyselskab: Turkish Airlines
Hotel: Nanai Residence

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage (1)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.c

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i