Pakkerejser

Thailand: 12 dage til dejlige Thailand for blot 4970 inkl. hotel og fly

Nyd livet ved Phuket og flyv væk fra den stressede hverdag. Har finder du nogle af de lækreste stande, masser af resturanter og muligheder for alverdens aktiviteter.

Hotellet:
På Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 2-stjernet hotel ‘Naya Paradise Retreat’ for blot 121 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger 1,5 kilomet fra Nai Harn Beach og blot 36 kilometer væk fra lufthavnen. På hotellet finder du dejlige pool og egen bar. Der er derudover mulighed for at få massage på selve hotellet.
Booking.com
Booking.com
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Der findes rigtig mange dejlige hoteller så vi vil råde dig til at kigge på nogle forskellige hoteller og se hvilket der dækker dit behov bedst. Ved at trykke på nedenstående knap for at du liste med udvalgte hoteller i området.
Booking.com
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Phuket for blot 4316 kr. med KLM. Afgang er den 10. november og hjemkomst den 22. november. Vi gør opmærksom på at det er en relativt lang flyvning da der er to stop på vejen.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 4316 kr.
Hotel 654 kr.
I alt (Per person) 4970 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Billund
Rejsedatoer: 10. november til 22. november
Flyselskab: KLM
Hotel: Naya Paradise Retreat

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage (1)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.c

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i