Pakkerejser

Thailand: 14 dage til dejlige Phuket for blot 5610 kr. inkl. fly og 3-stjernet hotel

Nyd livet ved Phuket og flyv væk fra den stressede hverdag. Har finder du nogle af de lækreste stande, masser af resturanter og muligheder for alverdens aktiviteter.

Hotellet:
På Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Inter House’ for blot 172 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet er placeret blot 2 km. fra Kata og Karon Beach og 45 min. fra den internationale lufthavn. Hotellet tilbyder værelser med aircondition og satellit-tv. Derudover finder du en lækker pool på selve hotellet.

Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Der findes rigtig mange dejlige hoteller så vi vil råde dig til at kigge på nogle forskellige hoteller og se hvilket der dækker dit behov bedst. Ved at trykke på nedenstående knap for at du liste med udvalgte hoteller i området.
button
Fly:
På Tui.dk er det muligt at flyve direkte til Phuket for blot 4398 kr. Afgang er den 13. marts og hjemkomst den 28. marts.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 4398 kr.
Hotel 1121 kr.
I alt (Per person) 5610 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 13. marts til 28 marts.
Flyselskab: TUI
Hotel: Inter House

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage (1)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.c

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i