Pakkerejser

Thailand: 14 dage til dejlige Thailand på 3-stjernet hotel for blot 4101 kr.

Nyd livet ved Phuket og flyv væk fra den stressede hverdag. Har finder du nogle af de lækreste stande, masser af resturanter og muligheder for alverdens aktiviteter.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på et 3-stjernet hotel ‘Nanai Residence’ for blot 136 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger 15 min gang fra Patong Beach og tilbyder dejlige og fredeligt poolområde og solterrasse. Derudover finder du gratis WIFI, døgnåbent reception og dejlig restaurant. På værelset finder du aircondition, satellit-tv og værdiboks.
fly_thailand
Se hotellet her
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Der findes rigtig mange dejlige hoteller så vi vil råde dig til at kigge på nogle forskellige hoteller og se hvilket der dækker dit behov bedst. Ved at trykke på nedenstående knap for at du liste med udvalgte hoteller i området.
button
Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Phuket for kun 3217 kr. med Cathay Pacific. Afgang er den 8. marts og hjemkomst den 22. marts(Passer datoerne ikke? Se her). Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
fly1_thailand
Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 3217 kr.
Hotel 884 kr.
I alt (Per person) 4101 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 8. marts til 22. marts(Passer datoerne ikke? Se her)
Flyselskab: Cathay Pacific
Hotel: Nanai Residence

Brug for en rejsebog til din tur?

ItemImage (1)

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.c

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i