Vilkår

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Vi gør opmærksom på at vores tilbud er direkte indhentet fra vores forskellige rejseudbydere i form af direkte internetsøgninger. Disse tilbud er indhentet manuelt og er derfor kun tilgængelige i en begrænset tidsperiode og i begrænset antal. Vi fraskriver os derfor ansvaret for at prisen på de specifikke tilbud stadig er gældende og giver derfor ingen forsikring for at tilbuddet forsat er aktuelt. Hvis du har spørgsmål til de specifikke tilbud bedes du henvende dig til rejseudbyderen.
Vi arbejder hårdt på at finde frem til de rette oplysninger. Vi kan dog ikke garantere nøjagtighederne af indholdet på hjemmesiden. Vi har derudover ikke ansvar for indholdet på de eksterne hjemmesider som vi linker til. Ansvaret ligger her udelukkende ved den eksterne side.

Ophavsret

Vores hjemmeside og dens indhold er en del af dansk ophavsretslov. Hjemmesiden må ikke kopieres uden godkendelse fra Rejsespotters ejer. Uautoriseret brug af indhold på hjemmesiden er stafbart. Rejsespotter fastholder sig retten til at ændre dele og indhold af hjemmesiden uden annoncering omkring sletning eller ændring af indhold.