Pakkerejser

Vinterferie i uge 7: En uge til Egypten på 5-stjernet resort med all inclusive for 2387 kr. inkl. fly t/r fra Hamborg

Priserne på rejser er normalt noget højere i vinterferien, men hvis du flyver uden for de danske grænser, så kan det godt lade sig gøre at finde gode tilbud. Vi har fundet et tilbud til Hurghada med all inclusive, hvor du kan nyde varmen til en billig pris.

Hotellet:
Trivago.dk kan du finde nedenstående tilbud, hvor du kan bo på et 5-stjernet resort ‘Desert Rose’ for blot 322 kr. pr dag for et dobbeltværelse med all inclusive. Resortet ligger lidt syd for Hurghada og er placeret lige ud til en lækker strand. Du finder både spa, fitnesscenter, dykkemuligheder og transport til Hurghada på resortet. Alt hvad du skal brug for at kunne slappe helt af.

NB: Det er vigtigt at du benytter dig af linket til Expedia, hvor der står All inclusive på. Derudover vil jeg gerne oplyse om at Expedia gør brug af cookies, hvilket betyder at priser på opholdet bliver højere, hvis du vender tilbage til hjemmesiden, efter du har været inde og kigge på tilbuddet. Vi vil gerne give jer et til tip hvordan du kan komme uden om dette problem, hvis det skulle opstå. Send os en privatbesked på Facebook, så skal vi nok sende jer et tip.
Hotel_Vegas
Se hoteltilbud her

Fly:
Momondo.dk er det muligt at flyve til Hurghada for kun 1030 kr. med Pegasus Air fra Hamborg. Afgang er den 13. Februar og hjemkomst den 20. Februar. Der findes også andre afgangsdatoer til lignede priser.
Fly_Vegas
Se flytilbud her

Transport til lufthavnen:
Der findes forskellige busselskaber, som transporterer en til Hamburg, heriblandt Abildskou.dk og Flixbus.dk. Hvis man vælger at køre i egen bil, så kan Holidayparkplus.de anbefales til parkering af din bil. Parkering inden for lufthavnen er typisk relativt dyrt, hvorimod Holiday ParkPlus gør det væsentligt billigere. Parkeringshuset er placeret lige udenfor lufthavnens område og der findes shuttle-busser, som transporter en direkte til terminalens hovedindgang.

Fly/hotel Pris
Fly 1030 kr.
Hotel 1357 kr.
I alt (Per person) 2387 kr.

Detaljer:
Afrejseby: Hamborg
Rejsedatoer: 13. februar til 20. februar
Flyselskab: Pegasus Air
Resort: Desert Rose

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i