Pakkerejser

Zykynthos: En uge til Zykynthos på 3-stjernet hotel for blot 3667 kr. inkl. fly

Zykynthos er gennem de seneste år blevet en af de mest populære ferieøer i Grækenland. Dette er ikke uden grund. På Zykynthos finder du dejlig natur, lækre stande, græsk kultur og græsk mad.

Hotellet:
Booking.com kan du finde nedenstående tilbud hvor du kan bo på hotel ‘Agrilia Hotel’ for blot 577 kr. pr dag for et dobbeltværelse. Hotellet ligger i byen Laganas og er placeret ca. 2 km. fra standen. Hotellet har egen restaurant, bar og en dejlig swimmingpool. Derudover findes der døgnåbent reception og gratis WIFI på hotellet.
Booking.com
Booking.com
(Husk at validere at prisen på hotellet forsat er den samme, da priserne ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen, når du er inde på den konkrete bookingside som eks. Booking.com eller Hotels.com og ikke blot Trivago)

Alternative hoteller:
Udover dette hoteltilbud har vi fundet en rækker andre dejlige hoteller på Zykynthos, som muligvis kunne være interessante for dig. Tryk på nedenstående knap for at se nærmere på dem.
Booking.com
Fly:
Det er nu muligt at flyve til Zykynthos for kun 1648 kr. med Primera Air. Afgang er den 14. august og hjemkomst den 21. august. Der findes også andre afrejsedatoer til ligende priser.

Flytilbud her
(Husk at validere at prisen på flybilletten forsat er den samme, da priser ofte ændrer sig. Du kan desuden først helt stole på prisen når du er inde på den konkrete bookingside. Eks. Flybillet.dk eller Tripsta.dk, og ikke blot Momondo)

Fly/hotel Pris
Fly 1648 kr.
Hotel 2019 kr.
I alt (Per person) 3667 kr.

Detaljer:
Afrejseby: København
Rejsedatoer: 14. august til 21. august
Flyselskab: Primere Air
Hotel: Agrilia Hotel

Vi gør opmærksom på vores vilkår deriblandt at vi afskriver os ansvaret for at alle priser stadig er gældende i perioden hvor tilbuddet er tilgængeligt på hjemmesiden.

Previous Post Next Post

Du er måske også interessret i